skip to Main Content

22q at the ZOO -eläintarhapäivä/ HUOM! Muutoksia koronan vuoksi!

ELÄINTARHAPÄIVÄ LÄHESTYY!!!
Su 17.5.2020 vietämme kaikki yhdessä virtuaalista 22q at the Zoo -eläintarhapäivää.

Kansainvälisen kuvakampanjan lisäksi 22q11 Finland panostaa eläintarhapäivään myös erityisen yllätyksen merkeissä. Siitäkin voitte nauttia ihan omilla älylaitteillanne, missä tahansa eläintarhapäivänä olettekaan. Pysykää kuulolla. Ilmoittelemme asiasta Facebookissa: 22q11 Finland -julkisella sivullamme sekä Instagramissa: 22q11finland

SAAMME YHDESSÄ AIKAAN MIELENKIINTOISEN, VIRTUAALISEN ELÄINTARHAPÄIVÄN. KUKIN PERHE VOI SEIKKAILLA OMAN AIKATAULUNSA MUKAAN ELÄINTARHARETKEN KORONARAJOITTEISTA HUOLIMATTA.

TEHDÄÄN YHDESSÄ TÄNÄKIN VUONNA UPEA ELÄINTARHAPÄIVÄ!

The International 22q11.2 Foundation organisoi vuosittain toukokuussa maailmanlaajuisen 22q at the ZOO -eläintarhapäivän. Päivä alkaa, kun aurinko nousee Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, ja se päättyy, kun aurinko painuu mailleen Tyynen meren saarilla. (ks. 22q.org)

Päivän tarkoituksena on saada kaikkien maiden 22q11-yhdistykset järjestämään eläintarhapäivä omassa maassaan samaan aikaan, jotta saman päivän aikana saadaan koko maailman laajuisesti näkyvyyttä 22q11.2-oireyhtymille.

Tänä vuonna eläintarhapäivää vietetään sunnuntaina 17.5.2020, MUTTA SITÄ VIETETÄÄN VIRTUAALISESTI JOKAISEN OMASTA KODISTA KÄSIN!!! Eläintarhoihin ei  lähdetä paikanpäälle koronaviruksen takia.

Kansainvälinen organisaatio The International 22q11.2 Foundation on ohjeistanut, että jokainen perhe voi osallistua eläintarhapäivään omasta kodistaan postailemalla kuvia esim. maakohtaisten yhdistysten kautta:

 • pukeudu punaiseen –  ota kuva, jossa päälläsi on entisten vuosien 22q at the ZOO -eläintarhapäivän paita, tai muuten punainen paita
 • kuva voi olla lapsestasi, nuorestasi, perheestäsi tai aikuisesta 22q11.2-henkilöstä tulostetun, piirretyn tai pehmolelueläimen kanssa
 • kuvan voi ottaa myös lemmikin kanssa
 • tai voitte pukeutua itse eläinhahmoiksi… tai keksiä jotakin muuta eläinaiheista
 • KUVIA VOI LÄHETTÄÄ: info(at)22q11finland.fi tai voitte halutessanne kysyä lisää ohjeita Whatsapilla puheenjohtaja Satu Salmelta: 0503284332 tai tapahtumakoordinaattori Hilkka Happoselta alueellisten vertaisryhmiemme kautta. Molempien Whatsappiin voi lähettää julkaistavaksi haluamianne kuvia.
 • -> kirjoittakaa mukaan lyhyt kuvateksti eläintarhapäivään liittyen, jonka toivotte mukaan liitettäväksi
 • yhdistyksemme some-vastaavat postailevat kaikki meille toimitetut eläintarhapäivän kuvat some-kanavillemme toukokuussa eläintarhapäivän aikaan – lähettämällä kuvan annat siis samalla julkaisuluvan kuvallesi

22q at the ZOO -päivä toukokuussa 2019:

Viime vuonna päivä oli aivan huikea! Ilon kiljahdusten ohessa sekä vanhemmat että lapset saivat roiman annoksen vertaistukea ja voimaa arjen touhuihin. Tehdäänkös päivästä tänä vuonna Suomessa vieläkin suurempi!

Viime vuoden kuvia voi parhaiten ihastella
Instagram-tililtämme: 22q11finland
Linkki Instagramiimme löytyy tästä verkkosivujemme etusivulta!

Vuonna 2019 22q11 Finland järjesti eläintarhapäivän tapahtuman:

 • Koivuniemen herran MuuMaassa Merikarvialla Satakunnassa
 • Helsingissä Korkeasaaressa
 • Ranualla Ranuan eläintarhassa
 • Kuopion Kotieläinpihalla Kuopiossa

Mukana eläintarhapäivää viettämässä eri kohteissamme oli huikeat noin 60 osallistujaa!! Kiitos kaikille mukana olleille – tulettehan taas mukaan!

Back To Top