skip to Main Content

22q11-perheleiri kesällä 2020/PERUTTU

Kesän 2020 22q11-perheleiri on PERUTTU koronaviruksen takia!

Emme halua, emmekä rajoitteista johtuen voikaan, riskeerata 22q11.2-henkilöitä. 22q11.2-oireyhtymät rasittavat elimistön kaikkia järjestelmiä jollakin tavalla. Oireyhtymät ovat Suomessa huonosti tunnettuja. Nämä asiat huomioiden on parempi siirtää leirin järjestämistä tuonnemmaksi sopivaan tilanteeseen, kun koronatilanne rauhottuu.

Taustatietoa aiemmalle päätöksellemme järjestää leiri uudelleen:
Kovan kysynnän vuoksi ajattelimme vastata pyyntöihinne ja toteuttaa jälleen 22q11-perheleirin. Järjestimme aiheesta vielä varmuuden vuoksi verkkokyselyn some-ryhmissämme, joiden kautta tarve saatiin varmistettua: Leiriä todella kaivataan uudelleen järjestettäväksi, suurin osa vastanneista piti Suomenlinnaa sopivana paikkana ja enemmistö kaipasi myös hiukan asiantuntijaluentoja leirisisältöön mukaan seikkailujen rinnalle. Suurelle enemmistölle sopi myös Suomenlinnan hostelli majoitustilaksi ja Helsinki parhaaksi paikaksi.

Se olisi tällä kertaa ollut yhdistyksen omarahoitteinen.  Viime kesän palaute kaikin tavoin oli niin huikeaa, että olisimme ilomielin järjestäneet teille hiukan vastaavan leirin tulevanakin kesänä. Tätä näkökulmaa tuki yli 80%:sti kyselymme tulos.  Leiri olisi toteutunut viikonloppuleirinä pe-su.

Pidättehän jatkossakin mielessä, että koko yhdistyksemme toimii todellakin vapaaehtoisvoimin. Meidän on tehtävä suunnitelmat sen mukaan, miten pystymme leirin omatoimisesti ja omin voimin järjestämään ajan ja paikan osalta.

Tämä asia jää nyt hautumaan kunnes koronatilanne rauhottuu kunnolla ja liikkuminen on kaikin puolin turvallista.

Back To Top