skip to Main Content

Särkänniemi -päivä jäsenillemme la 4.9.2021/ 10-vuotisjuhla

Tervetuloa Särkänniemeen la 4.9.

Vietämme Tampereen Särkänniemessä yhdistyksemme jäsenten kanssa iloista huvipuistopäivää la 4.9.2021.

Tilaisuus on samalla yhdistyksemme 10-vuotisjuhla.
22q11 Finland on perustettu elokuussa 2010 ja merkitty yhdistysrekisteriin syyskuussa 2011. Virallisesti täytimme 10 vuotta viime syksynä, mutta koronan takia emme päässeet sitä yhdessä juhlistamaan. Tämän vuoksi juhla siirrettiin tälle vuodelle. Toivotaan, että tänä vuonna ei tulisi osallistumisrajoituksia koronan takia. Ilmoittautuneiden kannattaa olla kuulolla Tampereen alueen viranomaistiedotteista syyskauden alussa.

Onnea 10-vuotiaalle 22q11 Finlandille! 

Meillä on Särkänniemeen koronarajoitusten takia osallistujakiintiö.
Tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut jo yli 100 henkilöä!
Ilmoittautumisaika päättyy 31.5.

OHJEITA MUKAAN LÄHTEVILLE:

 • Mukaan lähteviltä on pyydetty esitietolomakkeet – huolehdithan, että olette palauttaneet esitietolomakkeen täytettynä info(at)22q11finland.fi -sähköpostiimme
 • Olemme laskuttaneet tilauksenne; lasku löytyy sähköpostistanne
 • Laskun eräpäivä on 31.7.2021; olettehan huolellisia eräpäivän suhteen, sillä myöhässä maksettuja tilauksia emme voi toimittaa (maksettujen tilausten perusteella teemme Särkänniemelle virallisen vahvistuksen heti elokuun alussa, jolloin vahvistuu myös osallistujarajoituksiin perustuva osallistujakiintiömme)
 • SAAVU SUORAAN PLANETAARIOLLE klo 12 mennessä (reittiohjeet Särkänniemen verkkosivujen kautta). Jaamme tilaamanne liput Planetaarion juhlatilaisuudessa.
 • 4.9. JUHLAPÄIVÄMME alkaa Särkänniemen Planetaariossa klo 12 yhteisellä 10-vuotisjuhlatilaisuudella. Planetaario on varattu käyttöömme klo 12-14.
  Luvassa on mm. muutamia mielenkiintoisia onnittelupuheenvuoroja!
 • Planetaarion tilaisuuden jälkeen juhlapäivän ohjelma on täysin vapaa. Rannekkeet ja alueliput ovat voimassa koko päivän Särkänniemen normaalin aukioloajan mukaan.
 • Ruokaliput käyvät Särkänniemen “pikaruoka -ravintoloissa”; eivät kuitenkaan buffet-lounasta tarjoavassa ravintolassa. (ks. ravintolat Särkänniemen verkkosivuilta)
 • 22q11 Finlandin mahtava ja iloinen nuorten aikuisten vapaaehtoisten porukka toimii perheiden apuna, seurana, fiiliksen kohottajana ja porukan luotsaajana! Yhdistys kiittää etukäteen: Mikkeä, Sarahia, Jokkea, Roosaa, Elviiraa, Ilonaa ja Niinaa <3
 • 22q11 Finlandilla on päivän aikana Planetaarion tilaisuuden jälkeen käytössä rauhallisia vertaistukikeskusteluja varten erillinen tila. Informoimme tästä myöhemmin lisää mukaan lähteville.
 • Särkänniemeen mukaan lähteville on perustettu oma Whatsapp-ryhmä, jossa voi etukäteen tutustua tai esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä.

TERVETULOA MUKAAN VIETTÄMÄÄN MAHTAVAA SÄRKÄNNIEMI-PÄIVÄÄ!

 

Back To Top